Sæson 4 - 1: TILBAGE - og fremad!

microphone

Podcasten er tilbage efter ferien, og det samme er GoLittle. Med en ny app i App Store.. og nye penge på kontoen!

I denne episode kommer du med til en meget lidt planlagt GoLittle-release, og ikke mindst med til et investeringsforløb, der strækker sig over.. et år!

Hvordan det ender, ja det finder du ud af i denne første episode i den helt nye sæson fire.

God fornøjelse!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


Sæson 3 - 7: Den sidste..

microphone

Der sker virkelig meget - på meget kort tid! Her få du den sidste..

God lytter!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


Sæson 3 - 6: Jesper Buchs option

microphone

For et år siden investerede Jesper Buch i GoLittle. Samtidig fik han en option på at investere flere penge på samme vilkår indenfor et år, hvis han vel og mærke stadig troede på GoLittle.

Nu er tiden kommet, hvor Jesper skal beslutte, om han vil investere flere penge. Og jeg er taget hjem til ham for at få svaret.

Og så kommer du med til et andet møde, der også har afgørende betydning for GoLittle: Til pitchmøde nummer to med PreSeed Ventures.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


Sæson 3 - 5: SÆLG!

microphone

Jeg står overfor en af mine største udfordringer i GoLittle. For lige om lidt er guidedelen klar - den del af app'en, der skal guide til de bedste steder med børn. Den del, vi skal tjene penge på.

Med andre ord skal jeg til at agere sælger. Noget jeg altid har frygtet, og aldrig har turde kaste mig ud i.

Derfor har jeg inviteret mig selv på besøg hos Jesper Buch for at udvikle annoncemodellen. Og så ringer jeg til de mest garvede sælgere, jeg kender, for at få gode råd: Min mor og far!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


Sæson 3 - 4: Ups - and downs!

microphone

I denne episode går det både op og ned - og ender langt fra, som jeg havde drømt om.

Du kommer med på min daglige timelange biltur fra Helsinge i Nordsjælland til GoLittles kælderkontor på Frederiksberg. Det eneste tidspunkt på døgnet, hvor jeg er helt alene, og kan lade tankerne flyde.

Og så får du også et indblik i noget af det, som du måske ikke lige skænker en tanke, når du ser Løvens Hule. Og som jeg aldrig havde drømt om, at jeg skulle tage stilling til: Fingerspidsgreb og kuldenedfald på kontoret. Det er med andre ord blevet tid til GoLittles første arbejdspladsvurdering. Gisp!

Og så kommer du med til en fest, der ender en helt del anderledes end den gjorde i mine drømme. Nu har vi nemlig nået en milepæl af de helt store: GoLittles første internationale lancering! Mambeno.dk, der laver madplaner til børnefamilier, er er nu blevet udvidet med mambeno.co.uk. Og du kommer med til laceringen!

God lytter!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


Sæson 3 - 3: Det afgørende millionpitch - part II

microphone

I denne episode kommer du med til det afgørende millionpitch - part II. For jeg er tilbage i samme lokale, hvor jeg for lidt over et år siden pitchede GoLittle for første gang nogen sinde. For Seed Capital.

Jeg fik afslag. Og var både rasende og forsmået. Men nu er jeg tilbage. For at tage revanche hos PreSeed Ventures, som det hedder nu. Og der er sket en hel del på det år. Hvilket du kan høre med egne ører. For du kommer med helt ind til mødebordet.

Og så har jeg mødt en.. En, som du måske også kommer til at møde på et senere tidspunkt.

God lytter!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


Sæson 3 - 2: Frokostpause!

microphone

I denne episode kommer du med til frokost med Konrad, der er en af stifterne af miinto.dk. Og det er en frokost, du ikke vil gå glip af! Det er i hvert fald en af de mest lærerige frokoster, jeg nogensinde har indtaget.

Du får historien om, hvordan Miinto gik fra at være nul kroner værd til pludselig at blive vurderet til 100, 200 og 300 millioner. Hvilket bragte virksomheden faretruende tæt på konkurs.

Du får historien om alle fejlene - og regnefejlen til fem millioner. Alt det, Konrad og co. skulle igennem, før Miinto blev det, det er i dag: En kæmpe succes med en omsætning på et trecifret millionbeløb.

Og så er der også overraskende (godt!) nyt fra Konto Kent!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


Sæson 3 - 1: Minus 3.5 million.. and counting!

microphone

GoLittle har nu været i App Store i tre en halv uge. I denne episode får du en opdatering på, hvordan det er gået. Og, nå ja - en opdatering på mit blodtryk!

Du kommer også med til budgetmøde med mig og Marlene hjemme ved spisebordet. For hvor mange penge skal vi egentlig bruge, og hvad skal vi opnå i det næste år?

Og så bliver du også indviet i et stort dilemma. For GoLittle har indgået det første partnerskab med en kommerciel virksomhed, nemlig Bio-Tex. Og det var ikke en nem beslutning.

Du får et indblik i aftalen og kommer med til bekymringsmøde med Henrik, der, udover at være stor Nik & Jay-fan, er Head of Marketing for Home Care i Unilever - divisionen, der har ansvaret for Bio-Tex.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes