Du kan selvfølgelig lytte til min podcast helt og aldeles gratis! Men hvis du synes, at du får noget ud af den, og har du lyst til at bidrage til den fortsatte produktion, kan du donere et engangsbeløb efter eget valg.
Donér et beløb

3: Den store og gyldne finale! Annonceadministrator, kampagneoptimering - og test!

microphone

Så er vi nået til den store finale! Den sidste episode af min Facebook-podcast kan nu hentes, og hvis du på nogen måde interesser dig bare minimalt for Facebook og Facebook-annoncering, så er der virkelig meget guld at hente! Du får Facebooks egne bedste tips og tricks til den rigtige kampagnestrategi, målgruppeoptimering og meget meget mere.

Bl.a. får du forklaringen på:

- Hvad forskellen egentlig er på kampagneniveauet, annoncesættene og selve annoncerne

- Om du får mere for hver annoncekrone, hvis du bruger 50.000,- fremfor 50,-

- Om du får bedre resultater ved at bruge PowerEditor fremfor Annonceadministrator

- Om du kan målrette dine annoncer mod dine konkurrenters Facebook fans

- Og om der findes en ideel målgruppestørrelse

Og så får du også et kig ind i fremtidens Facebook.

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


2: Kom med til Facebooks egen workshop - sådan skaber du den perfekte annonce!

microphone

I denne episode får du opskriften på, hvordan du udformer den perfekte Facebook-annonce. Du kommer bl.a. med til den workshop, som Facebook selv laver med små og mellemstore virksomheder, når de skal annoncere. Du lærer at udvikle den rette annoncestrategi, finde frem til den perfekte målgruppe for annoncen, finde de rette budskaber og ikke mindst finde ud af, hvad der egentlig skal få din kernemålgruppe til at reagere på din annonce.

Selvom det nok er de færreste, der går igennem en sådan workshop, inden de begynder at annoncere, så bør du gøre det! For tager du dig tiden, så er du allerede et skridt foran dine konkurrenter. Og det kan du altså komme i denne episode. Og det bedste ved det hele er, at workshoppen er helt gratis. Du kan lave den med dig selv og alt, du skal bruge, er en papir og en blyant.

Og så kan du også komme med ind i en helt anden og ikke eksisterende verden, som ikke desto mindre er ret vild. Jeg har nemlig prøvet en af Facebooks helt store fremtidssatsninger. Velkommen tilbage til mødelokalet opkaldt efter en Jamens Bond film og en madret: "For Your Pies Only" i Facebooks seks etager høje hovedkvarter på Grand Canal i Dublin.

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


1: Sådan får du succes på Facebook fra dag 1 - med Facebooks egne ord!

microphone

 

Dette er første afsnit af en særpodcast om markedsføring og annoncering på Facebook.

For første gang har Facebook inviteret en dansk journalist indenfor i de hellige haller for, over periode en periode på to dage, at lære fra sig og dele ud af deres egne bedste tips og tricks til, hvordan du får mest ud af din virksomheds tilstedværelse på verdens største sociale medie. Og ikke mindst, hvordan du får succes med dine annoncer, og dermed når ud til flest mulige kunder.

I denne første episode får du Facebooks bedste tips til, hvordan du opretter den perfekte virksomhedsside, får lavet de mest relevante opslag og skabt din en skare af trofaste følgere. Du får også små tricks til valg af profil- og coverbillede og får opskriften på, hvordan du kommer til tops i dine følgeres news feed.

Og så får du svaret på et meget essentielt spørgsmål: Findes der en hemmelig formel for, hvordan man gør Facebooks super hemmelige algoritme glad? Altså findes der, et eller andet sted i en topsikret bankboks hos Facebook, en manual for, hvordan du laver de perfekte opslag og annoncer?

God fornøjelse!

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes