23: SØVNLØS! Og til (overraskende) kaffe hos Birgit Aaby...

microphone

Jeg kan ikke sove om natten.

Fordi de ellers så fremskredne investorforhandlinger pludselig er gået i hård hårdknude. Mister X og jeg kan ikke blive enige om vilkårene for hans investering på to millioner, og derfor hænger de i en silketynd tråd.

Og det hele bliver ikke bedre af, at Shape Christian har sat mig stolen for døren: Skaf nogle penge - eller glem alt om den videre udvikling af GoLittle!

Til gengæld sker der også noget langt mere opløftende. For Marlene, min hustru, og jeg er inviteret til kaffe hos rengøringsbossen og angel investoren Birgit Aaby.

Og det er en kaffeaftale der udvikler sig højest overraskende. Jeg siger det bare…

Husk i øvrigt, at du nu kan følge GoLittle på Facebook og selvfølgelig på golittle.dk.

God fornøjelse!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


22: VENDEPUNKTET: Penge fra Jesper Buch!

microphone

Tro det eller ej: Det er (mod alle odds) lykkedes! Jesper Buch har tilbudt at investere kolde kontanter i GoLittle - woop woop! Men.. investeringen er behæftet med et ret centralt krav. Og nu er det op til mig, om jeg vil vende tommelfingeren op eller ned.

Du kan komme med til de meget intense og vist også ret underholdende forhandlinger 

Og så kan du møde en kvinde, der kommer til at betyde.. en hel del! Der er virkelig mange nyheder i den helt nye podcastepisode...

Husk i øvrigt, at du nu kan følge GoLittle på Facebook og selvfølgelig på golittle.dk.

God fornøjelse!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


21: 1 MILLION - og et afgørende dilemma!

microphone

Der sker afgørende ting i denne episode! Afgørende for GoLittle - og afgørende mig. Der er fremskridt i forhandlingerne med Investerings Frederik, og så er jeg havnet i et meget stort økonomisk dilemma. Et dilemma, der kan have afgørende betydning for GoLittles fremtid.

Velkommen til episode 21, hvor du kommer med til de forberedende forhandlinger med mig, Shape Christian og Advokat Christian. Vi forsøger at nå frem til et aftaleforslag til Investerings Frederik, der måske vil investere i GoLittle.

Men selvom Frederik har meldt sig klar til at smide milloner, er der store sten på vejen! Du kan høre hvilke i denne episode. Hvor du også kommer med til et meget afgørende familieråd. Jeg har nemlig fået et tilbud, der er så økonomisk attraktivt, at det kan gøre en store forskel for både mig og GoLittle.

Alt, jeg skal gøre, er at sige ja. Men det er sværere end som så. Hør hvorfor - og hvad jeg svarer - i denne episode.

Husk i øvrigt, at du nu kan følge GoLittle på Facebook og selvfølgelig på golittle.dk.

God fornøjelse!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


20: Skæbnedagen - svaret fra SEED Capital!

microphone

Efter at have pitchet for venturekapitalfonden SEED Capital i håbet om, at de vil investere millioner i GoLittle, er svaret nu kommet. Svaret der afgører, om GoLittle ENDELIG kan blive til virkelighed.

Du får selvfølgelig svaret i denne episode, hvor du også kan komme med til videre forhandlinger med Investerings-Frederik. Manden, der måske også vil poste penge i GoLittle. Og det går rigtig godt - og rigtig skidt. For selvom der er god stemning, er der sorte skyer i horisonten.

Og så kan du i øvrigt også møde Mr. Metrics - mesteren i tal i techvirksomheder. Han hedder Steffen og er en af grundlæggerne af dealsitet Bownty. Steffen tager mig i talskole, så jeg kan udforme de rigtige budgetter for GoLittle og Mambeno.

Husk i øvrigt, at du nu kan følge GoLittle på Facebook og selvfølgelig på golittle.dk.

God fornøjelse!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


19: Det afgørende millionpitch - for SEED Capital!

microphone

Jeg har varmet op til denne dag i månedsvis, og nu skal GoLittle stå sin første prøve. Kom med til det afgørende pitch for venturekapitalfonden SEED Capital!

Jeg har taget opstilling foran en 60 tommer fladskærm i et mødelokale hos SEED Capital i Lyngby. En stor venturekapitalfond, der har investeret i nogle af de mest succesfulde danske techvirksomheder som Trustpilot, Vivino og GoMore. Jeg skal pitche GoLittle i håbet om, at SEED Capital vil investere i virksomheden.

Med mig har jeg Jesper Buch og Shape Christian, og du kommer selvfølgelig også med. Helt ind til konferencebordet hvor du er med på første række, når jeg for allerførste gang pitcher GoLittle for mulige investorer. Og om det lykkes at få penge ud af SEED Capital? Det finder du snart ud af..!

Husk, at du nu kan følge GoLittle på Facebook og selvfølgelig på golittle.dk.

God fornøjelse!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


18: Den hemmelige investor - og pitch i privaten!

microphone

Det begynder at gøre alvorligt ondt! Jeg har ikke fået fast månedsløn, siden jeg for lidt over et år siden stoppede på Go' morgen Danmark, og nu er der snart brug for førstehjælp til kassekreditten. Og jeg er ikke den eneste, der mangler penge. Det gør GoLittle også. For uden penge - ingen app! Og nu er jagten så gået ind på investorer. I denne episode kan du komme med til mit allerførste møde med en hidtil ukendt business angel, der måske vil investere i GoLittle.

Du kan også møde brødrene Anders og Søren, der kender alt til at leve uden løn - de sidder nemlig to skriveborde fra mig, hvor de er i gang med at revolutionere landbruget med Farmbackup, der er en slags GoMore for landbrugsmaskiner. Og Anders og Søren lever også helt uden løn.

Og så kan du komme med til generalprøve på det altafgørende GoLittle pitch. For 12 timer inden, jeg skal pitche for venturekapitalfonden Seed Capital, altså sådan rigtigt og for alvor, holder jeg generalprøve for min hustru, Marlene. Og det går ikke helt som planlagt!

Husk, at du nu kan følge GoLittle på Facebook og selvfølgelig på golittle.dk.

God fornøjelse!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


17: Jesper Buch - eller kaos?

microphone

Jesper Buch var den første, jeg pitchede idéen om GoLittle for - en guide til de bedste oplevelser med børn. Og siden dengang, for lidt mere end et halvt år siden, er Jesper på den ene eller anden måde blevet ved med at poppe op på vejen mod at gøre GoLittle til virkelighed. Han har hele tiden udvist en eller anden form for interesse. Men alligevel ikke mere, end at vi endnu ikke har en aftale. Og nu skal jeg ha' fundet ud af, om den langvarige flirten kan konverteres til et fast forhold!

Sammen med Shape Christian og mig kommer du med til forhandlingsmøde med Jesper. Forhandlingsmøde om penge og procenter. For hvis Jesper skal være partner i GoLittle, er det ved at være tid. Nu har vi gået rundt om den varme grød længe nok, så i dette afsnit tager jeg tyren ved hornene.

Om vi når frem til en aftale, må du høre med egne ører. Men jeg kan i hvert fald love, at du kommer med helt ind til forhandlingsbordet. Og at Jesper ikke giver sig uden kamp!

God fornøjelse!

Bedste hilsner
Morten

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


16: Afsløring af den hemmelige funktion - og det perfekte pitch!

microphone

Indrømmet, der er noget, jeg ikke har fortalt dig! GoLittle kommer til at kunne mere og andet end at guide forældre til de bedste oplevelser med ungerne - og hvad det er, får du svaret på nu. Det begynder med “L..”!

Og der er meget, der skal nås i denne 16. episode af min startup podcast. Først og fremmest skal du altså ha’ at vide, hvad det er GoLittle kommer til at kunne, som jeg endnu ikke har fortalt endnu. Og som Jesper Buch tror, kan blive en game changer! Jeg løfter sløret over rødvin og søndagsbøffer hos vores naboer, Kim og Grit.

Og så kan du også komme med indenfor hos storkapitalen. Jeg er til møde med Niels Vejrup Carlsen, der er partner i Seed Capital. Jeg har en lumsk plan om at forsøge at få Seed til at investere i GoLittle, men først skal jeg ha’ pumpet Niels for, hvordan jeg laver den perfekte præsentation, der får checkhæfterne til at blafre hos investorerne. Og der er guf at hente!

Og så slutter episoden med en lille teaser for en hemmelig mand! En mand, der måske vil investerer i GoLittle. Spændingen stiger!

God fornøjelse!

Bedste hilsner
Morten

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


15: På jagt efter 4 millioner - og en milliard! Hjemme hos Praktikant Kristian og kæresten. Og en hemmelighed!!

microphone

Jeg mangler penge. Helt præcist 4 millioner gode danske kroner som skal til, for at GoLittle kan blive til virkelighed. Og de penge har jeg ikke. Så nu skal jeg på jagt efter investorer, der vil investere i projektet. For hvis ikke der kommer penge i GoLittle meget snart, så kan jeg stille mig op i køen af arbejdsløse iværksættere. Heldigvis får jeg gode råd af superiværksætteren Jesper Buch.

Og så kan du komme med hjem til Praktikant Kristian, der aflægger rapport til sin kæreste Pauline efter første dag som min meget ulønnede medarbejder. Gisp! Og så kommer du også på blind date med min nye bankrådgiver, Benjamin. Benjamin er erhvervsrådgiver i Danske Bank og har nu fået GoLittle i sin portefølje. Og han har - for nu at sige det på jysk - høje forventninger til projektet.

Og så slutter episoden med en teaser. En ret vild teaser. Det er Praktikant Kristian, der leverer den. Og han burde få lønforhøjelse. Eller bare få en form for løn. For det er virkelig en god teaser. Meget bedre, end jeg selv kunne ha’ skrevet den!

God fornøjelse!

Bedste hilsner
Morten

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


14: Breaking up is hard to do - og en ny begyndelse!

microphone

Velkommen til 2017 og lidt af en sensation - min startup podcast!

For da jeg lavede det allerførste afsnit i maj 2016 anede jeg ikke, om der overhovedet kom et afsnit to. Og det er så 13 afsnit siden, for her er nummer 14 - vildt! Og tusind tak, fordi du gider at lytte.

Og det er en begivenhedsrig episode! Du kan høre, hvad jeg stiller op med mit arbejdsliv. Om jeg vender tilbage til mit job som studievært på Go’ morgen Danmark, når min orlov udløber lige om lidt. Eller om jeg kapper livlinen, vinker farvel til løn og pension og går all in på GoLittle. Det er ret spændende - og afgørende!!

Du kan også komme med til jobsamtale med en meget ambitiøs ung mand. Han hedder Kristian og er min første “ansatte”! Men han overgav sig altså ikke uden kamp.

Og så kan du ikke mindst komme med til sponsormøde med min nye samarbejdspartner som er - TADAAA: Danske Bank! Og du får selvfølgelig at vide, hvad de betaler for deres sponsorat...

Velkommen til 2017 og i øvrigt: Velkommen på golittle.dk, der nu er i luften.

God fornøjelse og (forsinket) godt nytår!

Bedste hilsner
Morten

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


13: "Nu kører bussen!" Den store finale hos Jesper Buch - og en cliffhanger.

microphone

Her får du del to af mit, Shape Christian og Designer Nicolas’ besøg hos Jesper Buch i Spanien. Et besøg, der tager en overraskende drejning - og måske meget passende er sidste afsnit af min startup podcast i 2016.

Du kommer både med til morgensvømning - og til morgenmad i køkkenet, når Jesper kokkererer omeletter til hele flokken. Og så bliver min hustru Marlenes firma, Mambeno, der laver madplaner til børnefamilier, pludselig en afgørende brik i spillet om GoLittles videre skæbne. For måske er det Mambeno, der ender med at blive løftestangen for GoLittle! Men det kræver en lidt længere diskussion i privaten..

Og hvad med Jesper? Er han egentlig overhovedet interesseret i GoLittle? Altså så interesseret, at han måske vil overveje selv at investere..? Det får du svaret på i denne episode, der slutter med en cliffhangende telefonsamtale.

Og husk så, at du får 15 % rabat på alle sneakers til ungerne hos sneakerkids.dk frem til 31/12-2016, når du bruger rabatkoden STARTUP.

Jeg håber i øvrigt, at du vil anmelde podcasten i iTunes, hvis du synes, du får noget ud af den.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


12: Til pølsegryde hos Jesper Buch - og den vildeste teaser!

microphone

Det her kan vise sig at blive en afgørende episode! Jesper Buch har inviteret Shape Christian, Designer Nicolas og mig til sit 800 kvadratmeter iværksætterparadis i Malaga med 29 grader varm swimmingpool i haven, udendørs spa, biograf, bar, motionsrum og og og..! Vi skal udvikle forretningsmodellen for GoLittle. Altså endegyldigt finde ud af, hvordan virksomheden skal tjene penge.

Og det bliver en ret vild tur. Med alt fra flysammenbrud over lyserøde Mokai til en sort Lamborghini og en ret overraskende teaser - for en teaser! Glæd dig. Jesper byder på guldkorn og pølsegryde. Sidstnævnte har allerede status som nyklassiker. Og har du lyst til selv at lave millionærmenuen bestående af de tre P’er - luksusingredienserne pølser, pasta og piskefløde - så kan du finde opskriften på mambeno.dk/jesper.

Og husk så, at du får 15 % rabat på alle sneakers til ungerne hos sneakerkids.dk frem til 31/12-2016, når du bruger rabatkoden STARTUP.

Jeg håber i øvrigt, at du vil anmelde podcasten i iTunes, hvis du synes, du får noget ud af den.

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


11: En prototype, en skruebrækker - og et afslag til 1.5 million!

microphone

Jeg har fået en hel del henvendelser fra gode folk, der vil hjælpe med opbygningen af goLittle - men må jeg egentlig det? Altså hyre gratis arbejdskraft? Jeg tager livtag med mangt en iværksætters skræk: Fagforeningen!

Det er også en lidt pinefuld episode. Fordi du kan høre om et afslag, der gør nas. Et afslag til 1.5 million. Penge, som goLittle ellers i den grad har brug for! Og nu vi er ved pengene: Jeg fortæller også, hvad jeg fik i løn, da jeg blev ansat som studievært på P3...

Du kommer også med til det allerførste udviklingsmøde sammen med Forretnings Christian og manden, der skal designe prototypen af min app: Designer Nicolas. En mand, der lever af nattetimer og Red Bull!

Har du lyst til at støtte driften af podcasten med et beløb efter eget valg, kan du gøre det på morten.10er.dk.

Og så kan du købe uforglemmelige oplevelser til dig selv eller en, du har kær, på duglemmerdetaldrig.dk. Brug rabatkoden STARTUP - så får du 20% i rabat!

God fornøjelse!

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


10: Opsigelse eller ej - og et spørgsmål om penge!!

microphone

Nu bliver det for alvor alvor! Jeg skal beslutte, om jeg skal vende tilbage til mit job som vært på Go’ morgen Danmark, når min orlov formelt udløber til februar, eller om jeg skal sige op for good og dermed satse alt på GoLittle. Det er en virkelig svær beslutning, der kræver et familieråd med min hustru, Marlene. Det kan du komme med til i denne episode.

Du kan også møde endnu en Christian - Forretnings Christian, der er forretningsudvikler i Shape. Det er Forretnings Christian, der skal hjælpe med at lave en forretningsplan for GoLittle og ikke mindst svare på det altafgørende spørgsmål: Hvordan skal vi overhovedet tjene penge på projektet?

Og apropos penge, så får du også at vide, hvor meget jeg har tjent på mine indtil videre ti podcastepisoder.

Har du lyst til at støtte driften af podcasten med et beløb efter eget valg, kan du gøre det på morten.10er.dk.

Og så kan du købe uforglemmelige oplevelser til dig selv eller en, du har kær, på duglemmerdetaldrig.dk. Brug rabatkoden STARTUP - så får du 20% i rabat!

God fornøjelse!

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


9: Når lynet rammer - og en meget svær beslutning!

microphone

I denne episode kan du høre min gode ven, kokken Claus Holm, fortælle om den sommerdag for tre måneder siden, der ændrede hans liv. Claus havde arbejdet alt for meget alt for længe, og pludselig væltede det ud med blod fra både næse og mund. Claus blev indlagt med en puls et godt stykke over 200 - og med angsten for at dø.

Claus og jeg lider af samme sygdom. En sygdom, der hedder JA! Vi er virkelig gode til at sige JA, men mega dårlige til at sige nej. Men det bliver jeg nødt til nu. Jeg har forpligtet mig både økonomisk og kontraktligt til at udvikle GoLittle, men bruger lige nu alt for meget tid på alt muligt andet, fordi GoLittle ikke genererer penge. Og derfor bliver jeg nødt til at tjene til huslejen på anden vis. Men det går ikke længere.

I denne episode skal jeg derfor tage en meget svær beslutning. Hjulpet godt på vej af Shape Christian. En beslutning der også kan få store konsekvenser for min hustru, Marlene.

Og så får jeg mig i øvrigt også en mentor - tror jeg nok..

Har du lyst til at støtte driften af podcasten, kan du donere et beløb på morten.10er.dk. Det er helt frivilligt, og du vælger selv beløbets størrelse.

Og så kan du købe uforglemmelige oplevelser til dig selv eller en, du har kær, på duglemmerdetaldrig.dk. Brug rabatkoden STARTUP - så får du 20% i rabat!

God fornøjelse!

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


8: Er GoLittle allerede 2.5 MILLIONER værd?? Og middag med svigermor!!

microphone

I denne episode forsøger jeg at forhandle de sidste kontraktdetaljer på plads med Advokat Christian og Shape Christian. Bliver vi enige, er jeg er 50.000,- fattigere og et selskab rigere. Og bliver GoLittle endelig en realitet, kan arbejdet med at udvikle app'en, lave forretningsplanen m.m. for alvor begynde.

Det er også i denne episode, du kan høre, hvordan GoLittle uden egentlig at eksistere endnu, kan have en værdi af 2.5 millioner kroner! Og komme med til middagsbordet hvor jeg forsøger at forklare min svigermor, hvad der egentlig skal til for at udvikle en app og ikke mindst: Hvor i al verden pengene skal komme fra!

Men der er også sorte skyer i horisonten. Der er problemer forude. Ikke pga. GoLittle, men pga. mig. For måske ender jeg med at spænde ben for mit eget projekt...

Har du lyst til at støtte driften af podcasten, kan du donere et beløb på morten.10er.dk. Det er helt frivilligt, og du vælger selv beløbets størrelse.

God fornøjelse!

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


7: DUMPET on air - og skilsmissediskussioner!

microphone

I denne episode bliver jeg dumpet. Og det endda over telefonen. Det er ikke sket siden folkeskolen..! Og for nu at blive i kærlighedsmetaforen, så ender jeg mod alle odds i kløerne på min ekskærestes elsker. Hør hvem, i denne episode!

Og der venter flere svære samtaler. F.eks. forsøger jeg at gøre min hustru Marlene det begribeligt, at Shape, som skal bygge prototypen af min app og have 10% mit firma for ulejligheden, kræver, at vi laver en ægtepagt, der sikrer, at Marlene får nul og niks af virksomheden, hvis vi (bank-bank) går fra hinanden.

Og så forsøger jeg at introducere en helt ny måde at finansiere det filantropiske liv som podcastproducent på!

Det er alt sammen i denne episode 7 - god fornøjelse!

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


6: Forhandling om løn og paragraffer - og et stort nederlag!

microphone

Nu er min virksomhed meget tæt på at blive til virkelighed! Arbejdstitlen er GoLittle, og i denne episode er jeg til kontraktforhandlinger med Christian Risom, direktør i app-udviklingshuset Shape, der skal bygge prototypen af min app - en slags TripAdvisor for børnefamilier.

Christian og Shape skal ha’ 10% af firmaet som betaling for at udvikle prototypen, og dermed kommer der nu penge i mellem os. Derfor skal vi igennem benhård jura for at nå frem til en aftale, der forhåbentlig sikrer, at vi ikke ender i retten.

Du kommer med helt ind til forhandlingsbordet - og til en have i LA, hvor jeg (eller mest Christian) forsøger at prutte om prisen med den advokat, der skal lave det juridiske arbejde for os.

Og så slutter episoden med et nederlag af de helt store. Det er et decideret fald fra tinderne..!

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

 

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


5: Et skelsættende møde - og en frygt for retssager!

microphone

I denne episode kan du komme med til møde hos Christian Risom, der er direktør i Shape. App-udviklingshuset der, i følge JustEat-stifter Jesper Buch, er Danmarks bedste, og som Jesper mener, jeg bør kontakte for at høre, om de vil hjælpe mig med min idé - at lave en slags TripAdvisor for børnefamilier.

Christian har sagt ja til at mødes med mig, men det bliver absolut ikke noget let møde. Måske fordi jeg ikke har nogen penge og skal ha' Christian overtalt til at skyde for ca. 300.000 kroner arbejdskraft ind i mit ikke-eksisterende firma mod at han får en del af selv samme ikke-eksisterende firma!

Derudover afslører jeg også arbejdstitlen på mit app-projekt, ligesom jeg får advokatbistand for at undersøge, om jeg allerede nu er truet af retssager fra konkurrenter.

Det er på mange måder en skelsættende episode, og udfaldet er - overraskende!

Du kan finde links til denne episode og komme med kommentarer - på bloggen.

 

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


4: AFSLØRINGEN - og en invitation til Spanien!

microphone

Idéen med min podcast er at skabe en virksomhed og lade dig følge opbygningen fra første parket. Ambitionen er, at du får alt at vide: Intet er hemmeligt!De første tre episoder har været tilløb til denne, hvor jeg endelig tør sige højt, hvad det er for en virksomhed, jeg vil forsøge at opbygge - med dig som tilskuer, og måske kommende partner!

Jeg præsenterer idéen for iværksætterentusiasten, Rasmus Carlsen, der er kommerciel direktør hos GoMore. Efterfølgende får jeg kontakt til superiværksætteren Jesper Buch, der er stifter af JustEat, og i dag styrer sine multi-million-investeringer fra sit 800 kvadratmeter store iværksættermekka i Spanien. Jesper kommer med masser af gode råd til, hvordan jeg kommer videre, og tro det eller ej - jeg ender med at blive inviteret til Spanien. På én betingelse!

Derudover kan du også møde min hustru, Marlene, som jeg konsulterer for at få idémæssig førstehjælp lige inden, jeg skal tale med Jesper, ligesom du får at vide, hvor mange penge jeg selv har tænkt mig at skyde i projektet.

Og så er det også episoden, hvor du kan høre den allerførste reklame, efter jeg i sidste episode fik forhandlet en sponsorkontrakt på plads med GoMore!

Jeg håber, du har lyst til at lytte med!

Du kan finde alle links til denne episode - og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


3: Sponsorforhandlinger on air - og en kommende jagt på millioner!

microphone

Intet er hemmeligt i denne episode! Jeg har fået en mail fra et firma, som gerne vil sponsorere min podcast. Men jeg aner ikke, hvad jeg skal tage for det. Jeg konsulterer derfor Eric Ziengs, der laver podcasten Help Marketing, og Henrik Qvortrup, der sammen med sin fætter Thomas bestyrer podcasten Borgen unplugged. Begge podcasts er sponsoreret, og jeg forsøger at få tal på bordet: Hvad tjener de på det?

Og så kommer du med helt ind til forhandlingsbordet, når jeg skal forhandle et muligt sponsorat af min podcast. Du får alle tal og alle detaljer. Intet er hemmeligt!

Episoden slutter i øvrigt med en ganske god cliffhanger, der kommer til at præge de næste mange episoder...

God fornøjelse!

Du kan finde alle links til denne episode - og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


2: Sikkerheden sejler - og en mystisk mand!!

microphone

Der er virkelig meget guf at hente i denne episode! Jeg har fundet den hemmelige mand med dæknavnet Inkognito fra episode 1. Inkognito kommer med en hel del overraskende oplysninger om, hvad der egentlig sker, når du bliver hacket. Og så har han skrevet tre simple liniers tekst, der kan sikrer dig mod en lang række angreb.

Jeg ringer også og undskylder til min normale programmør Peter, fordi jeg har været ham utro med en ukrainer. Peter forbarmer sig og kommer med de gyldne tips til, hvordan du sikrer din WordPress-side, blog eller webshop mod hackerangreb.

Du kan finde alle links, tips og tricks til denne episode - og komme med kommentarer - på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes


1: Den spæde start!

microphone

Dette er første episode af min start-up podcast. Og den handler om - podcasts! Fordi jeg, inden jeg trykkede record, ikke anede, hvordan man egentlig lavede en podcast. Derfor konsulterer jeg eksperten Casper Christensen, der er vært på Filmnørdens hjørne. En podcast, der har eksisteret i otte år, og har 25.000-30.000 månedlige downloads.
Vi diskuterer blandt andet, hvordan det kan være, at stort set ingen i Danmark tjener penge på at podcaste - og hvordan vi kommer til det! Og så slutter første episode med en mail fra en anonym, der har gjort mig særdeles nervøs..!
Har du kommentarer til denne udgave, så må du meget gerne smide dem på bloggen.

Lyt og abonner på podcasten i iTunes